BOUW

Heeren Uden Blaklader Bouw.jpg

 

 

Horeca:

Heeren Uden heeft een bijzonder smaakvol assortiment horeca kleding. Of het nu gaat om polo’s trendy blouses of schorten er zijn een tal van mogelijkheden. Zo kunnen wij naar smaak u kleding en schorten ’sloven personaliseren door middel van laser graveren, borduren en een bedrukt logo. Zo maken wij de kleding in u huisstijl. De juiste kleding is hierbij voor u personeel van groot belang. Als het personeel zich goed en gewaardeerd voelt, zal het harder en met meer plezier werken. Bij Heeren Uden adviseren wij u graag om de juiste kleding voor u personeel samen te stellen. Door de jarenlange ervaring en eigen bedruk en borduurstudio zijn wij niet afhankelijk van andere partijen. Wij dragen graag bij aan een goede indruk op u klanten. Maak vrijblijvend een afspraak.

Promotie:

 

Foto Fabulous 90’s

 

Voor promotiekleding bent u bij Heeren Uden aan het juiste adres. Of het nu gaat om een T-shirt of om grote aantallen. Heeren Uden levert het met de grootste zorg. Van een slogan of reclame tot geheel custom made T-shirts. De mooiste kwaliteit caps, of een team wat kampioen is geworden. Er zijn tal van mogelijkheden betreft promotiekleding. In onze webshop www.bedrijfskledinguden.nl vind een aan greep uit ons assortiment. Graag bespreken wij bij interesse vrijblijvend u mogelijkheden.

 

 

Tranport:

Stijlvolle, opvallende kleding voor de branches Transport en Logistiek. Bewegingsvrijheid en bescherming zijn voor deze werkkleding erg belangrijk.Signaalkleding is een belangrijke categorie in de branche van de transport, dankzij de kleurrijke, opvallende kleding, bent u in het donker goed zichtbaar voor anderen. Deze functionele kleding zijn geschikt onder alle soorten. Bij Heeren Uden denken wij mee voor een passende oplossing voor u bedrijf. De kleding moet comfortabel zitten onder alle weersomstandigheden. Maak een afspraak om de mogeheden vrijblijverd te bespreken.

 

 

 

 

 

 

 

© 2011 - 2021 Heeren Uden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel