Blåkläder

Blåkläder daagt constant het gebruikelijke uit. Met meer dan 60 jaar ervaring begrijpen zij werkkleding. Er worden voortdurend nieuwe materialen ontwikkeld en het is de missie van Blåkläder om ze goed te gebruiken. Zo produceren ze ongeveer 4,5 miljoen kledingstukken per jaar.  

Goed om vooraf te weten: of het nu gaat om werkbroeken, T-shirts, poloshirts, sweaters, fleece jassen, hoodies, jassen, werkvesten of mouwloze overalls: al uw Blåkläder werkkleding is bij Heeren Uden te vinden voor de volgende branches:

 

 

Santino 

Werkkleding voor de bouwvakker die bezig is aan je nieuwe huis, de pakketbezorger, de serveerster in je stamcafé of de vakkenvuller van de supermarkt om de hoek… kortom voor échte mensen. Echte mensen die hard werken in kleding die ze met trots dragen.

Santino heeft een uitgebreid assortiment, met bovenkleding als specialisme. We bieden jou een stabiele basiscollectie die voortdurend wordt aangevuld met actuele trends. Met meer dan 25 jaar ervaring leveren we een unieke kwaliteit in bovenkleding. En daar zijn we trots op.

Onze focus is gericht op een eerlijke samenwerking met leverancier en dealer met als resultaat kwalitatieve producten waar de eindgebruiker zich lekker in voelt. Niet voor niets dat Santino al jarenlang een trouwe partner van ons is. 

  • Bouw & Installatie
  • Techniek & Industrie
  • Transport & Logistiek
  • Facilitair & Onderhoud
  • Horeca & Corporate fashion
  • Sport & Evenementen 

Schriks Konfektie b.v. is al meer dan 40 jaar dé specialist in schorten en sloven sinds 1975 is het familiebedrijf toonaangevend in het vervaardigen van hoogwaardige en professionele kwaliteitsproducten op maat. Een authentieke en ambachtelijke textielfabrikant met liefde voor het vak.

Bij Schriks werken met eigen ontwerpers, een eigen snijzaal, een eigen productie.
De passie en zorg waarmee gewerkt wordt, weerspiegelt zich in de producten.
Schorten en sloven van Schriks zijn origineel, uniek en bijzonder.
Dat zie je, dat voel je, dat ervaar je..

Horeca 

Projop/Projob PRIO

Projob prio 

De PRIO-serie is een geheel nieuwe lijn van werkkleding waardoor we door grote volumes en slim denken, een goede kwaliteit kunnen aanbieden voor weinig geld. Deze collectie werd dus ontwikkeld rekening houdend met 3 belangrijke kenmerken: hoge kwaliteit, gunstige prijs en een uitgebreid kleurenpallet.

Projob  Werkkleding gemaakt door en voor de echte vakmanProJob Swedish Workwear staat voor een collectie functionele werkkleding van hoogstaande kwaliteit. Mooi en eigentijds, maar vooral ook uitgesproken ergonomisch. Tegelijk biedt Projob werkkleding weerstand aan de ruwste omstandigheden. 
Het resultaat? De werknemers voelen zich gewaardeerd en tevreden. Ze dragen het logo van de onderneming met zichtbaar plezier uit.  Vanuit grondige praktijkstudies ontwerpt ProJob aangepaste kledij voor tal van sectoren: bouw, industrie, transport en service, signalisatie, keuken en restaurant. 

  • Bouw & Installatie
  • Techniek & Industrie
  • Transport & Logistiek
  • Facilitair & Onderhoud

Derby of Sweden 3.0 tassen collectie.

Wij leveren ook tassen met opdruk of een geborduurd logo. Onder andere van het merk Derby of Sweden. Of het nu gaat om een team gaat of een leuke weekend bag.  Wij bieden hierin volop mogelijkheden. 

Italiaanse klasse met Sixton Peak

Passie en vakwerk, van een Italiaanse maker met scherp oog voor detail. Dat is wat de veiligheidsschoenen van Sixton Peak zo bijzonder maakt.
De schoenen van Sixton Peak staan voor veilig en comfortabel werken, zonder daarbij in te leveren op stijl. De collectie is toonaangevend en onderscheidend. Met diverse lijnen biedt de Italiaanse producent een overtuigende veiligheidsschoen voor werkzaamheden in elke branche. Sixton Peak luistert naar de wensen van afnemers en dragers én vertaalt deze met geavanceerde technieken als Outdry en Duo microfiber hielvoering (anatomisch gevormd) naar steeds betere producten. Het allerbeste uit de Italiaanse markt, met voor elke situatie een sterke, degelijke schoen. Dat is Sixton Peak.  Inmiddels leveren wij al weer jaren met tevredebheid deze veiligheidsschoenen. 

SHOP NU 

Printer Essentials | Red/Printer Prime

 

Bij Printer geloven in kwaliteit. Waarom? Omdat het nog steeds de beste manier is om duurzame producten voor iedereen te garanderen. 

Als we zeggen kwaliteit bedoelen we KWALITEIT
Van de beste stof in hoge grammages tot een gedetailleerde afwerking. Over de Prime collectie is goed nagedacht! Dat zorgt ervoor dat we de kwaliteit écht kunnen garanderen. Bovendien is deze collectie circulair ontworpen, waardoor we de impact op het milieu sterk kunnen verminderen.


Als ze bij Printer zeggen voor iedereen bedoelen we VOOR IEDEREEN
We hebben onze lijn bewust modern ontworpen zodat hij door vrijwel elke industrietak gedragen kan worden. Een collectie voor iedereen betekent voor ons ook echt een collectie voor iedereen. In tegenstelling tot vele anderen is onze kledij wasbaar op 60°C. Op die manier kan het wasgoed niet alleen vlekvrij, maar ook volledig hygiënisch schoon gemaakt
worden. Bovendien kan onze Prime collectie in de droger op lage temperatuur (max. 60°C) en werd deze getest op industrieel wassen volgens de EN ISO 15797. Onze collectie is écht voor iedereen: van XS tot 2XL voor dames en van S tot 5XL voor heren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2011 - 2024 Heeren Uden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel